Silifke’de Göksu Parkı Huzur Veriyor!
01.03.2018

Silifke Göksu Parkı, huzur bulabileceğiniz bir ortam

4 bin 500 m2 alan üzerinde sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan Göksu Parkı ve Aile Çay Bahçemiz, Silifke’ye canlılık katmaya devam ediyor.

Göksu Parkı, ailenizle ve sevdiklerinizle çayınızı yudumlarken huzur bulabileceğiniz bir ortam.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yeşil, daha yaşanır bir dünya bırakmak isteyen Silifke Belediyesi, parklara büyük önem veriyor.

‘GÖKSU PARKIMIZ ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK’

‘İlçemizi güzelleştirmek, daha modern, daha yaşanır bir Silifke yaratmak için parklarımıza büyük önem veriyoruz’ diye konuşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Belediyemiz bir taraftan yeni parklar yaparken diğer taraftan da mevcut parkları revize ediyor. Göksu Parkımızda yapmış olduğumuz düzenlemelerin devamı olan estetik çalışmaları gerekli zamanlarda yapılarak, eksiklikleri de sırasıyla tamamlanmaktadır.

Parkımıza kazandırdığımız yeni oturma bankları, ahşaptan yapılan çiçek ve fidan saksıları çevreye güzellik katarken, ailelerimiz ve çocukları da vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmektedirler. Ekiplerimiz özellikle parktaki her şeyin doğal görüntüde olmasına özen göstermiş, çevre düzenleme ve yenilik çalışmalarını belirli aralıklarla sürdürmeye devam etmektedirler’ dedi.

‘SİLİFKE BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Göksu Parkı’nda dinlenerek ve kitap okuyarak zamanlarını geçiren vatandaşlardan Esra Gündüz, ‘Belediyemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Parkımız gerçekten güzel bir görüntüye kavuşmuş. Ahşaptan yapılan çiçek saksılar çok güzel ve çevreye güzel bir görüntü kazandırmış’ dedi.

Huzurlu bir ortamda Göksu Nehrini izlediğini ifade eden Ahmet Çetin ise, ‘Belediyemiz gerçekten festival alanımızı güzelleştiriyor. Yeşil, doğa, ağaçlar ve ırmak manzarasında muhteşem bir yer olmuş. Ailece gelip, çocuklarımız oyunlarını oynarken bizlerde oturup rahatça piknik yapabiliyoruz. Emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.