Küçükkuyu’da Şair Duraklar!
26.10.2018
Belde sakinlerimizin; kışın yağmurdan, yazın güneşten koruyarak toplu taşıma araçlarını beklemeleri için yaptığımız her durağa milli şairlerimizin ismi verildi.

Halkımız tarafından beğeni ile karşılanan bu uygulamamız hakkında Başkanımız Sayın Cengiz Balkan “ Yapılan uygulama sayesinde hem genç kuşaklar dev çınarlarımızı tanıyacak, hem de Sanata ve Sanatçıya Saygı diyerek gerçekleştirdiğimiz her proje gibi bu uygulamamızda izlediğimiz sanat yolunun nişanesi olacaktır. İnanıyorum ki bu projemiz ile hafızalardan zor silinmeyecek olan değerli şairlerimiz ve şiirleri hatırlanarak, her zaman anılacaktır. Bir; Cahit Sıtkı Tarancı, Fazıl Hüsnü Dağlarca, Mehmet Akif Ersoy, Nazım Hikmet Ran, Necip Fazıl Kısakürek , Orhan Veli Kanık, Özdemir Asaf, Tevfik Fikret ve Yahya Kemal Beyatlı kolay kolay unutulacak isimler olmayacaktır.
 Çünkü onlar Türk Edebiyat tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmışlardır. Bundan dolayı Onları yaşatmak, unutturmamak ve yeni nesillere tanıtmak bizim asli görevlerimiz arasındadır.” dedi. Bizlerde bu projemizin her biri ülkemizin değerleri olan şair ve yazarların ismini şiirlerini taşıyan dudaklarımızı yeniliyoruz.