GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN’DAN, 10 NİSAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI
09.04.2018

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TORUN’DAN 10 NİSAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Torun mesajında, Polis Teşkilatının 173 yıldır ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması, milletimizin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yaptıklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Torun mesajında şunları kaydetti:

“Asli görevi asayişi temin etmek için gece gündüz demeden çalışan, her tür suç şebekesine ve hain terör örgütlerine karşı sürdürdükleri amansız mücadele her türlü takdirin üstündedir. Sürekli olarak hayatın güçlüklerle dolu yanıyla uğraşan polislerimizin yaşamlarının temel gerçeği, insanların hayatlarını tehdit eden tehlikeden korumak için, kendisini tehlikeye atmaya hazır olmalarıdır. Onun için Türk Polis Teşkilatımıza teşekkürlerimizi ve minnetimizi bir kez daha ifade ediyorum.

Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ile çalışan, toplumun can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur içinde yaşamaları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polislerimizin 173 yıldır bu görevi büyük bir sorumlulukla yerine getirdiklerine olan inancımızı da ifade etmek isterim.

Çağdaş ve evrensel değerler bilinciyle, adalete, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı bir şekilde görevlerini yerine getirmeleri dileğimle,  Türk Polis Teşkilatımızın 173’üncü kuruluş yıl dönümünü ve polislerimizin Polis Haftasını kutluyor, ulusumuzun huzuru ve güveni için, vatan ve görev uğruna şehit olan Polis Teşkilatımızın mensuplarını rahmetle ve minnetle anıyor, polislerimize bu zor görevlerinde başarılar diliyorum.”