GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN: “ÇOĞALARAK YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
28.06.2017
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN:
-“ÇOĞALARAK YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
-“YARINLARIMIZ BUGÜNÜMÜZDEN DAHA İYİ OLSUN İSTİYORUZ”

Adalet yürüyüşünün 14. gününde değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, adalet arayışlarının haklılığının her geçen gün biraz daha gözler önüne serildiğini söyledi. Torun “80 milyon için adalet istiyoruz. Hak istiyoruz, hukuk istiyoruz. Kamp alanımıza gübre dökenler içinde adalet istiyoruz. Türkiye’nin her yerinden, toplumun her kesiminden adalet çığlıklarının yükseldiği bir ortamda Genel Başkanımızın öncülüğündeki, yürüyüşümüze hiç kimse engel olamayacaktır. Haklıyız. Çoğalarak yürümeye devam ediyoruz. Yolları siyasi çıkarları için yürüyenler, bu kutlu yürüyüşü provake edenler adalet isteğimizin önüne geçemezler. Toplum olarak huzur ve barış içerisinde yaşamak ancak adaletin sağlandığı bir ortamda olur.” Adalet isteğimizi ne koşulda olursa olsun, kim engel olmaya kalkarsa kalksın sonuna kadar haykırmaya devam edeceğiz” dedi. İktidarın her geçen gün artan baskısının ve zulmünün, söylemlerinin vicdanları kanatmaya devam ettiğini söyleyen Torun,”Ülkemizin hali ortadadır. Toplumsal barışımız her geçen gün bozulmaktadır. Gazetecilerimiz, aydınlarımız, hapishaneler de çürümeye bırakılmıştır. Şehitlerimiz şehit çocuklarımız bile ayrıştırılmıştır. Devletimizin temeli sarsılmıştır. Bizler çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke bırakmak mecburiyetindeyiz. Yarınlarımız bu günümüzden daha iyi olsun istiyoruz. Bunun için çocuklarımızın geleceğini, ülkemizin yarınlarını kimsenin kirletmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.